Nu e bine ce zici tu....are 4 canale vreau sa stiu pe canat cat trebuie pana in 48w sau de la minim 48w in sus. Tu ai spus 12w pe fiecare boxa eu am 6 boxe pe fata si are fiecare peste 20w
Ti-am raspuns referitor la intrebare ai zis 4x48w pentru 4 canale daca imparti 48w ai 12w daca am intales ai 6 boxe de 20w =120w daca navigatia scoate totalu de 48w nai nici o sansa cu 6x20w volum slab eu ti-am ras la ce am facut si eu la o navigatie.
Deci pe fata pe usa stanga am doua boxe+twitter iar pe dreapta la fel, tu ai spus ca daca imparti ar veni 12w pe canal eu la boxe am peste 30w pe un singur canal si peste 30w pe celalalt, pe langa asta mi am mai pus doua boxe pe spate, fiecare are 45w, se aud bine sunet ok, dar totusi nu se aud prea tare, eu am volumul pana la 30 si ascut pe la vol 25-27, nu e incet dar nici tare sa zici cu nu intelegi melodia, chestia e ca as vrea cat de cat puţin mai tare, adica gen cum se aude la vol 25 as vrea acelasi ton sa se auda undeva pe la vol 20 sa mai am si eu o rezerva pana la 30 si adica la vol 15 e un sunet ca la o navigatie normal la care la alea se asculta undeva pe la vol 9, normal la 4x48w cat am eu la navigatie, ce fel de boxe as lua eu pe spate sa se auda c am cum am specificat eu mai sus, cat sa fie rms la o boxa sa scoata mai bine decat am eu cea de pe spate e de 45w, trebuie sa iau boxe cu rms mai mare de 45w sau pana in 45w cum il am eu, la ce navigatie am eu 4x48? Daca ai putea sa ma lamuresti ar fi ok, mersi mult
45w maxim mai sus daca mergi degeaba poti incerca dar nu cred