| IulianOvidiu a întrebat:

Am o nelamurire, am iesit acum o saptamana cu masina din localitate de un drum national si am uitat sa achizitionez rovinieta in ziua respectiva si am achizitionat-o a doua zi. Exista riscul de a primi amenda? Sau am la dispozitie 24 de ore de cand am fost vazut de camera sa o fac?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti sigur ca ai trecut prin dreptul unei camere? Daca da, exista sanse.Iti vine acasa in 2-3 saptamani amenda. Daca nu, ai scapat.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

S-ar putea sa nu se fi uitat nimeni dar tot se semnalizeaza lipsa. S-ar putea sa ai noroc. Preventiv citeste aici: http://www.avocatnet.ro/......-deja.html

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai trecut prin dreptul unei camere de rovigneta asteapta amenda... degeaba ai cumparat a doua zi

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Intereseaza-te daca exista camera fixa de control al rovinietei, pe sectorul de drum pe care ai mers. Daca exista, sigur iti va veni amenda. Nu conteaza cand cumperi, trebuie sa ai rovinieta valabila in momentul in care circuli. Nu ai nici un termen la dispozitie.
Daca nu sunt camere fixe, mai exista doar riscul sa fi trecut pe langa o camera 'mobila'. Mai exact, o duba de la CNADNR, parcata pe marginea drumului, cu o camera montata langa ea.
Daca nu ai trecut pe langa nici o camera, nu ai ce amenda sa primesti.

| mihaituneup a răspuns:

Nu se mai prea uita nimeni pe camerele alea... E o posibilitate mica sa iti vina amenda acasa.

| suntserios a răspuns (pentru mihaituneup):

Asta sa o crezi tu... camerele de rovigneta sunt foarte bine monitorizate sa stii, nu scapa nimeni

| mihaituneup a răspuns (pentru suntserios):

Pfff... am scapat de atatea ori...

| DJGE0X a răspuns:

Primesti amenda... straight face