| WonderCC a întrebat:

Salut, am o nelamurire in legatura cu *casetofonul* de la masina care este un keenwood, nu il inteleg, se intrerupe cand cresc volumul sau ii cresc volumul la bass, el are maximul pana la 35 si deja la 18 incepe sa se inchida, se deschide singur, se inchide si tot asa pana ii dau volumul mai putin, am observat ca la sarbe, lautareasca, hore merge pana la 22 dar daca am o melodie cu bass nu merge nici pana la 15, imi poate spune cineva de ce?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deoarece intră in protectie, ai boxele prea mici sau prea mari ca impedanță si atunci el cand il dai mai tare mai ales la melodii ritmate cu tobe si bași, finalii din aparat se incing si se pun in scurt de aceea se opreste brusc sunetul, ca sa nu i ti arda de tot tranzistorii finali, vezi cauta sa i schimbi boxele, citeste pe carcasa aparatului ce tip de boxe suportă, cîti wați si cîti ohmi.

| WonderCC explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai pe casetofon scrie doar D.C. 12V ___4.5A Negative ground, scuze dar nu ma pricep in industria muzicala ö

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru WonderCC):

Dc 12 volti aia este alimentarea rețeaua, tu uita te unde scrie sound speakers input, adica intrare boxe.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Trebuie sa scrie asa speakers left speakers right, adică boxa canal stînga boxa canal dreapta, si scrie 4 sau 8 ohmi si citi wați 10, 15 20

| OldSoul a răspuns:

Tind sa cred ca ai alimentarea(permanentul) pe remote(contact) si din aceasta cauza, cand consumul creste, iti taie alimentarea ca masura de protectie.

| WonderCC explică (pentru OldSoul):

Si ce pot face?

| OldSoul a răspuns (pentru WonderCC):

Il dai jos si te uiti la fire, si le legi cum trebuie, asta desigur daca cunosti cat de cat in acest domeniu, in caz contrar ar fi mai bine sa mergi la un electrician.

Oricum scoate playerul afara si uita-te la firele Galben/Rosu, daca ai papuci pe ele, incearca sa le inversezi.

| WonderCC explică (pentru OldSoul):

Pai am doua mufe boss dar nu stiu ce sa le gac si cum, si papucii aia inseamna legaturi intre fire? imi poti lasa o adresa sa iau mai usor legatura cu tine sau altele?

| IIIshaneIII a răspuns:

Au boxele prea putini omi preobabil sunt cu 2 sau 4 omi, pune si tu dublu fata de ce ai acum

| WonderCC explică:

Imi poti da o adresa de Facebook sau ceva sa iti trimit niste poze? Am 2 mufe rosie si alba dar nu inteleg si poate vrei sa ma ajuti