Ar putea fi multe. dar cel mai probabil s-a intamplat ceva din cauza impactului s-a dereglat ceva. o solutie ar fi sa verifici filtrele(toate) sau daca nu la sistemul de alimentare. astea ar putea fi cauze exterioare ale scaderii forteri
Ori nu mai face cum bine compresie la turbo...ori ti-s-a spart furtunu ala mare de la turbo! Si eu am avut o problema asemanatoare..In panta in a 2sau a 3 pedala in podea si mai mult de 40-50km/h nu urca! Furtunu ii 60lei parca si aia de compresie ii undeva catre 290lei! Sucees! Deagaba iti pune cineva testeru pe masina ca nu gaseste nimic!
Am schimbat furtunu de la intercoler dar dejaba....am dat 300 ROn pe el...si m-am ales in + cu sunet mai mare la turati peste 2500
Ceva nu este in regula..Plus ca ai un zgomot mai mare! Incearca la un service foarte bun..sau intra pe forum http://vwforum.promotor.ro/forum/6-passat/ poate gasesti asemenea problema.Sau deschizi un topic si intr-o zi afli tot! Succes! Sper sa nu fie ceva grav ca sti cum ii cu passatu costisitor!
cosmindrx25 întreabă: