| Xanyy a întrebat:

Salut! Am o problema la o furca rockshox 35. Aceasta pierde ulei pe sus pe unde o blochezi. Nu stiu care este cauza dar cand o blochez aceasta are un mic joc de jumate sau chiar un cm. Aceasta este la mana a doua si o am de 2 luni. Eu nu i-am facut nici un service (si nici primul propietar nu cred ca a facut vreunu). Nici la service nu as vrea sa merg deoarece este foarte scump. (Ultima data mi-a cerut 350 de lei doar sa se uite) Daca este vreo varianta (mai ieftina) as vrea sa stiu.

Răspuns Câştigător
| AlexandruIonescu86 a răspuns:

Este posibil sa ai o problema cu siguranta sau cu supapa de compresie. Inainte de a incerca sa repari singur, ar fi bine sa consulti un mecanic de biciclete calificat sau sa urmaresti tutoriale online de la surse de incredere. Reparatiile necorespunzatoare pot agrava problemele si pot fi periculoase.

2 răspunsuri:
| NumănumescBrBr a răspuns:

Poate fi vorba de mai multe probleme, cum ar fi o garnitură de ulei uzată sau o pierdere de presiune în sistemul de aer.

| AlexandruIonescu86 a răspuns:

Salut! Verifică garniturile și sigiliile. Dacă ești priceput, încearcă reparația acasă urmărind tutoriale. Altfel, caută service-uri cu tarife mai bune. Succes!