Mda... Yale VAG.
As merge pe varianta motorasului defect, dar e posibil sa fie si cablajul defect. Am vazut fire intrerupte la Jetta veche de un an, deci se poate... dar numai la VW.
Asta zic. pe tester mi-a zis ceva de motoraş, dar nici nu vrea să cumăr şi să fie altceva de vină! Asta zic că nu ştiu de unde să o iau
Pentru inceput verifica cablurile, fereste aceea protectie de cauciuc si vezi daca nu exista fire roase/intrerupte.
Cel mai adesea acele fire sunt problema, e suficient unul sa fie intrerupt si sa ai probleme.
Eventual mergi la dezmembrari, si vorbesti cu respectivii sa-ti dea ambele piese, sa-ti faca semn si sa primeasca elementul de care nu ai nevoie inapoi.
Nu te panica! Este din cauza ca ai tras de maner odata cu apasarea pe butonul de deschidere de pe cheie. Asa mai pateam si eu, si nu numai la cea de la sofer, cam la toate. Daca tragea de maner odata cu apasarea mea pe buton, se bloca vreo doua trei zile pana isi revenea! Nu ai ce sa-i faci
Păi şi nu există rezolvare? trebuie să deschid mereu prin interior. ce fel vine asta, e jenant. Trebuie sa fie o soluţie cred