| Lescu1 a întrebat:

Salut, am o skoda 2 din 2011 și acul de la apa fluctuează între 70-90 de grade oare de la ce e?

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Termostatul e pe duca, va trebui schimbat.Cu cit mai repede, cu atoit mai bine.De ramane inchis, o sa ai probleme, o sa fiarba apa in motor, ramai in mijlocul drumului.
Daca ramane pe deschis, atunci n-ar fi problema.Dar cum nu ai de unde stii cum o sa se blocheze, e bun sa schimbi acum cand ai observat.

Temperatura apei din motor, cand motorul este rece, trebuie sa urce constant; pna cand ajunge la 90 sau ce tem e setata pentru acem motor si acolo sa incremeneasca.
Nu te lua dupa de astia, care spun ca e ceva normal sa faca asa, ca nu este adevart ce spune fabrica, alea ar fi povesti.Cine spune basme de asdtea habar nu are despre ce este vorba.

Chiar pe aici am vazut destui care spun asta, unu din ei dl turbina numa asa am vazut ca da sfaturi, ca fluctuatia asta la temp e ceva normal laughing
Normal este cum am spus mai sus, sa ajuinga apa la 90 si acolo sa crape, indiferent ce tem este afara, ca e -50 sau +100 ea acolo trebuie sa stea
Cind temp fluctuiaza, ceva nu este in regula.Primul lucru mai comun la astfel de problema este termostatul. Poat fi si alte cauzele, dar mai rar.