Acuma totul depinde cand a fost inmatriculat, si cum.dar si de orasul in care te afli! Eu sunt din Cluj si aicea de ex o Fabia ca si a ta fara AC si Geamuri ii maxim 2000euro! Dar daca are AC si geamuri electrice atuncea poti sa iei pana in 2300-2400euro! Astea ar fi preturile! Depinde totul de zona! In zona Salajului mai mult de 2000nu primesti pe ea! Tg-Mures cam 2400euro! Sibiu 2300e! Succes! Si sa fi multumit de cat primesti!
Are AC si geamuri electrice, dupa cum ziceam e full-option (Incalzire in scaune, trapa electrica etc.) Sunt din Salaj `
A fost inmatriculata acum 16 luni, si nu am recuperat taxa, nici nu am insistat sa bag dosarule pentru a recupera`o.
2300 euro este un pret realist de tranzactionare (prentru ca sunt foarte multi care cer 2500-2600 dar nu se vand)... asta pentru ca mai trebuie platita si taxa de inmatriculare, care este de cel putin 400-500 euro.
Intr-adevar, am uitat!
125.000 km
Eu zic sa incerci pentru inceput un pret de 3000 de euro si usor sa scazi, acum depinde si ce clienti o sa ai dar eu sincer ti-o estimez undeva la 2600 de euro..Numai bine
O zi buna!
Intri 2500-300 de euro ai vinde-o, daca arata si bine si merge bine, fara probleme majore iti garantez 3000. Bafta!
enovationhd întreabă: