| Vali215 a întrebat:

Am observat că atunci când bag mașina în marșarier și apăs pe accelerație să plec cu ea, dă în gol. Până nu o las pe liber și bag din nou în marșarier nu o ia. Specific că este vorba de un Matiz. Aveți idee de la ce este?

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poate fi de la timonerie, sau "din cutie".
Rezolvarea ar fi destul de scumpa, cel mai "bine" este sa o lasi asa, pana cand iti iei alta masina. Matizul oricum e pe cale de disparitie de pe sosele, nu prea merita investitii.

| Vali215 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Așa mă gândeam și eu. Înaintea mea au mai fost 3 începători pe ea. Cât să reziste laughing

| Digikey a răspuns:

Nu este ambreiajul, de vina poate fi timoneria usor dereglata.

| Vali215 explică (pentru Digikey):

Dacă era ambreiajul de vină aș fi avut probleme cu toate treptele de viteză, nu doar cu marșarierul. Eu așa cred, nu mă prea pricep

| DaianaDede a răspuns:

Salut! Cred ca ai o problema la ambreaj, cel mai sigur e sa o duci intr-un atelier unde o poate vedea un mecanic iar el iti spune exact despre ce este vorba.

| Vali215 explică (pentru DaianaDede):

Doar în marșarier e problema, nu peste tot

| DaianaDede a răspuns (pentru Vali215):

Eu tot de aceeasi parere raman, intr-un atelier iti spune exact ce are. Poate mai ai si alte probleme de care inca nu stii, e foarte bine din cand in cand sa mergem sa ne evalueze masina, eu fac asta de 3-4 ori pe an pentru propria siguranta, totusi sunt fiere.

| DariusKMK a răspuns:

Te lasa ambreajul.