| purEvil a întrebat:

am primit o amenda in Slovenia deoarece am uitat sa imi iau rovinieta cand am trecut granita.amenda nu am putut sa o platesc pe loc si a trebuit sa imi las permisul ca asigurare ca o voi plati.acum vreau sa ma reintorc in Slovenia si sa achit amenda si sa imi recuperez permisu dar e o problema, am pierdut chitanta, iban-u si toate hartiile\actele care au venit odata cu ea.deci intrebarea mea este:
Ce pot face in cazul acesta ca sa imi pot recupera permisul? ma pot duce acolo si sa le spun ca am pierdut chitanta de la amenda si sa rezolve ei cumva? dati-mi o solutie va rog.nu vreau sa fac un drum de Slovenia pentru nimic.primul raspuns folositor primeste funda! multumesc anticipat! scuza-ti categoria!

4 răspunsuri:
| helgione a răspuns:

Du-te la politie si da permisul pierdut si ai scapatwinking

Răspuns utilizator avertizat
| purEvil explică:

Am incercat cu politia din romania.mi.au recomandat sa platesc amenda deoarece fac curse de Italia si sa nu am probleme mai tarziu cu 'slovaci'...deci trebuie sa ma duc in Slovenia. ajuns acolo, ce le pot spune? sau ce pot face?

| purEvil explică:

Am incercat cu politia din Romania, nu a mers.eu fac curse de Italia si mi.au recomandat sa ma duc acolo si sa platesc amenda sa nu am probleme mai mari mai tarziu.prin urmare trebuie sa ma duc in Slovenia.ce le pot spune sau cum pot face sa platesc menda si sa imi recuperez permisu.sau mai pot plati amenda fara chitanta aceeia?