| MihaiD8188 a întrebat:

Salut, am si eu cateva intrebari despre motor, deoarece o sa dau la anul de permis.
1.Ce motoare pot conduce la 18 ani (capacitate cilindrica maxima si km maximi)?
2.Ce motoare imi recomandati pentru A2 (as vrea ceva mai de durata, nu ceva mai ieftin doar pentru inceput si sa trebuiasca schimbat dupa 1 an jum)?
3.O intrebare mai tampita dar nu gasesc raspuns.Iti poate fi furat motorul? Adica ma gândesc ca mergi in oras si il lasi intr-o parcare si e ok, dar am auzit cand eram mai mic ca unui prieten in Severin i-au furat motorul de 5000€ si ca i-au schimbat cutia de transmisie.

1 răspuns:
| G777 a răspuns:

1.La 18 ani cu permis cat A2 poti conduce motociclete cu puterea maxima de 35kw din fabrica nu conteaza capacitatea cilindrica sau motociclete limitate la 25/35kw dar care inainte de limitare sa nu depaseasca 70kw adica tot ce are 70kw sau mai putin tu poti limita la 25/35kw si conduce legal.
2.De buget: suzuki gs500, honda cb500, kawasaki er5
Putin mai scumpe: kawasaki er6n(limitat), yamaha xj6n(limitata), honda cbr500 sau modelele de mai sus noi.
Eu ti as recomanda totusi sa nu iei ceva foarte scump, i ati ceva usor cu care sa te inveti ca iti garantez ca dupa ce o sa dai de
cat.A o sa il schimbi.
3.Eu nu prea am auzit sa se fure motociclete cand o lasi in parcare, probabil ala a fost un caz rar si nefericit asa ca asta ar trebui sa fie ultima ta problema.
Bafta!