| DrunkenIrish a întrebat:

Salut, am si eu nevoie de ajutor.Astazi a intrat o camioneta in mine. Domnul a dat asigurarea, dar nu stiu cum sa o utilizez cat mai bine.Usa dreapta s-a mutat din loc, nu se mai inchide, este spatiu de 3 cm.Usile din stanga au intrat putin una in alta si nu se mai deschid.Bara spate e distrusa, la fel si usa de la portbagaj.Laterala putin bara stramba in spate. Avariile nu mai merg bine si nici alte lucruri, au defecte putine cred.Scaunul fata s-a crapat.Masina este un opel astra H 2008 pe care l-am luat cu 2800 E.Cat credeti ca imi pot lua pe masina? Credeti ca este mai bine sa o rezolv la reprezentanta la Opel? Presupun ca nu este dauna totala?(cred ca a intrat cu 30-40 de km in spatele meu cand eu eram pe loc, domnul nu a fost atent).

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pe langa asigurarea trebuia incheiata o constatare amiabila. Ce dauna va fi va stabili expertiza ceruta de societatea de asigurari a celui vinovat.

| DrunkenIrish explică (pentru Ioandelasal):

Am încheiat constatarea amiabilă. Voiam să stiu daca credeti ca se încadrează aceste pagube ca dauna totală?

| Ioandelasal a răspuns (pentru DrunkenIrish):

N-am de unde sti, nu sunt de meserie. Si, asa cum ti-am spus in primul raspuns, doar expertiza va stabili daca este dauna totala sau nu.

| DrunkenIrish explică (pentru Ioandelasal):

Ok mersi pentru ajutor.O seara frumoasa.

| Adrian5575 a răspuns:

Daca nu se mai deschide nici o usa, inseamna ca e facuta "pachet" masina. Nu stiu daca se mai merita facuta... Fa niste poze si du-te la mai multe service-uri si cere-le o parere.

| DrunkenIrish explică (pentru Adrian5575):

Păi si in opinia ta crezi ca sa poate numi dauna totală? Stiu ca nu ai poze dar din cate am descris.