Cred ca cel mai bine ar trebui sa te reantorci la garaj.Asa este orsice inceput, sigur ca este stangaci in miscari si nu stii prea multe. Îti recomand sa nu bagi in seama pe ceilalti din jur si sa te atasezi de un meserias, care ti se pare tie mai simpatic si sa înveti meserie. În timp nici nu ai sa-ti dai seama cate ai sa inveti si curand vei uita aceasta perioada mai putin placuta. Meseriile in domeniu auto sunt foarte bine platite si nu duc lipsa de comenzi.
Eu te-as sfatuii sa te inscrii la un liceu. Sa faci liceul si dupa aceea sa incepi sa lucrezi. Eu de exemplu am terminat liceul la sectia de filologie si dupa asta m-am inscris la facultate la Inginerie Mecanica. Am terminat anul 2 de facultate si mai am 2 ani. Intr-adevar este foarte multa matematica dar se rezolva si trece cumva si facultatea si la sfarsit esti ingineri si nu orice mecanic cu putina scoala.
Cele doua nu se exclud. Poti face in paralel scoala, iar in timpul liber sa iti ajuti vecinul la garaj, mai ales ca liceele de mecanica nu sunt nici Sorbona, nici Harvard, dar pentru asta trebuie sa iti schimbi radical atitudinea. Nu poti renunta la scoala pentru ca nu sunt fete in clasa, dupa cum nu poti renunta la a invata o meserie doar pentru ca rade mesterul de tine. Stai linistit, si de el au ras altii candva si poate mai rad inca si acum.