| AlexandruMurzin a întrebat:

Am si eu nevoie de parerea cuiva care se mai pricepe la motoare.
Am un 206 1.4 HDi, de ceva vreme a inceput sa se auda din zona injectoarelor un fasait, intrerupt, dar ritmic. tine ritmul cu turatia motorului. Sunetul este unul foarte puternic, dar nu am observat o diferenta la modul cum merge motorul, trage bine, merge rotund.
Are cineva cateva idei de unde poate veni sunetul?

4 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Nimeni nu-ti poate da un ''verdict'' corect la problema asta.cel mult, ne putem da cu presupusul. sfatul meu este sa mergi cu el la un service, sa vada mecanicii despre ce este vorba.

| AlexandruMurzin explică (pentru a1doru):

Pai am programare la service toata saptamana viitoare, odata cu o dauna la rca si pentru a imi face un upgrade de soft. Ideea e ca eu sunt genu care isi mai baga nasu', vreau sa vad eu inainte ca aia s-a stricat inainte de a apela la un mecanic. Si vreau cateva idei, am primit 2 variante pana acu, pompa de inalte si injectoare slabite, dar nu stiu cum sa verific...

| AlexandruMurzin explică:

Ok, imi poti zice si mie cum se verifica?

| AlexandruMurzin explică:

Am desfacut capacul, am dat jos filtrul de are (care e prins in cateva mi de suruburi), si am ajuns la injectoare...din cate am vz unul era plin de funingine...o sa verific din nou sambata sau duminica, mersi de pont!