| iancu95 a întrebat:

Am si eu o dilema in ultima vreme. Cam in jur de o luna de acum inainte as vrea sa imi iau o masina sh, in jur de 7000-7500E, problema mea este ca nu stiu ce sa aleg in Golf 6, Astra J, Ford Focus(2011+), Audi A4(probabil ultima varianta). Fac un drum zilnic de 20 de km in afara orasului, dar si in oras(+ traficul din Bucuresti este unul de parca sunt doua orase intr-unul doar ca si "populatie de masini"). Nu am condus aceste masini incat sa imi fac o idee, poate ma ajutati voi(motorizare, cea mai buna optiune, pret, etc...) Multumesc!

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu sunt fan Astra, H-ul mi-a placut, iar J-ul mi se pare demential. Focusul parca e cam banal, A4 nu prea e masina de oras, iar Golfurile mi s-au parut din topor intotdeauna.
Nu cunosc prea bine motorizarile de la Astra J, dar daca sunt similare cu H-ul, un 1.9 CDTI de 150cp e o racheta adevarata, cu consum mic, intretinere super ok, si fiabilitate laudabila.
Acum depinde mult si de gusturi. Mergi in test-drive cu masinile care ti-au starnit interesul, mai cerceteaza netul (pe forumurile marcilor/modelelor vizate), si vezi care ti se pare cea mai buna oferta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Audi A4(probabil ultima varianta) tu vorbesti din povesti/vise?laughing Adica am dat eu un 13.500 daca pun la socoteala, pe un a4 din 2011, fara cutie automata si extra full la motorizari, si tu vrei ultima varianta?laughing Glumesti
IN alta ordine de idei: golf 5 recomand, 1.9 tdi, consum super, super mic in oras, sau un opel astra g enjoy, pe motorina, sau caravana, tot asa putin in oras, deci super, 2 dintre ele le-am incercat din ce ai scris mai sus, dar nu imi plac, consumul cam marisor la unele, sper ca te-am ajutat, acum vezi si tu de unde o aduci, din belgia/Germania, sunt preturi diferite, daca o vei lua din UK, cu volanul pe dreapta bineinteles sunt mult mai ieftine, ai grija sa nu te pacalesti, in caz te pot ajuta daca vrei sa iei ceva calumea, mergem acolo, vedem ce si cum, o testam, mergem cu ea la reprezentanta, vedem antecedente, serie etc, km dat inapoi si faze, si mare grija cu taxa de mediu, mare grija! Daca vrei sa te ajut, da-mi un pm si stam de vorba.

| iancu95 explică (pentru anonim_4396):

A4 eu vorbeam de unu 2006-2007 la banii astia, imi place ft mult masina doar ca nu cred ca e deloc potrivita pentru oras... golf 5, astra g...probabil in afara consumului mic, confortul cred ca este mai scazut decat intr-un golf 6 sau astra j

| anonim_4396 a răspuns (pentru iancu95):

Bossule, dupa posibilitati.
Confort? Pai in cazul asta chiar axeaza-te pe un audi/mercedes laughing, adica ce nu ti se pare tie a nu fi de oras sau pentru oras audi-ul?

| MariusF23 a răspuns:

Focus sau Astra. Masini rezonabile cu intretinere rezonabila.

| GhostRider02 a răspuns:

Astra J sau Ford Focus