Daca ai acceptat înlocuirea garniturii si a filtrului, evident trebuie sa plătești aceasta inlocuire, chiar daca nu s-a rezolvat problema pentru care ai dus masina in service.
La restul pieselor, pe care inca nu le-ai montat, poti renunta, daca nu tins-a cerut avans.
Atelierul respectiv nu cred ca e acreditat ca "service Mercedes".
Daca-ti duci masina la un service acreditat, atunci ei vizualizeaza intreaga stare al masinii (inclusiv problemele semnalate de tine! ), iti fac un deviz informativ tiparit, iar in caz de accept nu mai modifica suma indicata.
Cauta un service acreditat si du-ti acolo masina la reparat!
Tu esti de vina ca ai dus-o la ei, daca nu le dai banii nu mai vezi masina ei ti o pot vinde, tu nu ai achitat nota de plata masina ramane in proprietatea lor, si atunci jude ca te cu ei, avocat procese bani aruncati si procese care vor dura ani de zile, asa se intampla cand te maninca in fund sa iti aduci rable de prin Germania, in Romania costa o avere sa le mai repari, mai bine nu o cumpărai si erai linistit mergeai cu metroul si aveai bani de mincare dar voi vreti fițe, atunci plateste.
Nu s-a inteles nimic din ce ai scris...
Nu cred ca niciun service auto in mintile lui nu iti va cere bani pe o operatiune care nu a fost efectuata. Cat despre piesele Mercedes, da sunt scumpe, la ce te asteptai?
Nu e problema ca e scump, nu inteleg de ce imi cer 4000 de lei pe o reparatie la motor dar masina merge tot cum am adus-o la ei
Ti s-a dat o factura acolo, vezi pe ce iti cer 4000 lei. Si daca problema nu e rezolvata nu preiei masina din service.
Nu a dat factura inca, ca nu am fost, cand da factura probabil vad reparatie de 4000 lei, piese si manopera, dar masina nu merge, si atunci la ce 4000 lei
Deja nu mai are sens ce spui tu...
Nu ti a dat factura, dar ti a reparat masina deja si ti-a dato?
Ce service face asta?
Te plangi ca nu merge masina, pe urma spui ca nici nu ai fost?
Te hotarasti la o poveste?
Am eu exprimarea gresita, masina e la ei la servis, nu am factura inca dar nici masina
Pai daca nu ai masina de ce ai scris de 4 ori ca tot la fel merge? De unde stii?
Odata ce ti-ai dat acordul pentru executarea operatiilor respective, esti bun de plata. Altfel poti fi reclamat la politie, eventual si in instanta, la fel ca o persoana care mananca la restaurant si refuza sa achite.
La service auto se discuta pe forma: "putem face asta si ailalta, si probabil va fi bine".
Nu "ne platiti 4000 de lei si va garantam ca plecati cu masina noua, si nu mai intervine nici o defectiune".
Daca vrei garantie, cumperi masina noua.
Daca ti se pare ca ai fost inselat, discuta cu cei de la ANPC.
Soipualjh întreabă: