| cryss09 a întrebat:

care ma poate ajuta va rog!
Am picat ieri sala si a zis politaiul ala ca se da la 15 zile dar nu mai stiu acum 15 zile lucratoare (adica 3 saptamani) sau 15 zile (adica 2 saptamani si 1 zi)? Help me...

8 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

15 zile lucratoare, examenul il poti da iar in a 16 a zi. Spor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zile lucratoare inseamna de luni pana vineri.O saptamana are 5 zile lucratoare.Asadar,3 saptamani.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este vorba de 15 zile calendaristice, socotite pe zile libere, de fapt sunt 17 zile, nu se socoteste ziua cand incepe termenul si ziua cand se termina.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru WaterDrop):

Si unde scrie ca trebuie sa fie zile lucratoare?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Pls, lumineaza-ne si pe noi cu articolul de lege unde zice ca sunt 15 zile lucratoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Voi incerca sa te luminez, nu prea tare pentru ca ma vei orbi. Daca tanarul/tanara noastra a primit informatia de la "politai", ca examenul se da dupa 15 zile lucratoare, ce lege trebuia sa caut eu, devreme ce interesul era atintit asupra elucidarii misterului celor 15 zile!?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Tocmai asta era intrebarea. Ca politistul i-a zis 15 zile si el ne-a intrebat daca sunt lucratoare sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Imi recunosc greseala si iti cer scuze.M-am documentat.In art 12 se precizeaza faptul ca dupa ce trec 15 zile(neprecizand ca este vorba de zile lucratoare, intelegem ca sunt calendaristice)poate sa dea din nou examenul.