| CîntiucIonuț a întrebat:

Salut. Am și eu o întrebare. Care merită ca mașină de început: Mazda Miata MX-5 NA din 1992-1993( nu contează de cât îi motorul 1.6 sau 1.8) sau Honda Crx Del Sol din 1995 (125 cp). Mă gândeam să îmi iau una din aceste 2 mașini ca de inceput( fiind pasionat de mașini nu prea mă interesează o mașină de familie ca de început). Un lucrul ce mă cam interesează e consumul(am văzut că ambele consuma între 7-8) dacă sunt confortabile, dacă se aud bine, dacă au ceva probleme mecanice din fabrică și asa mai departe. Un lucrul care mă cam pune pe gânduri e că cele 2 mașini sunt cam micuțe iar eu având cred peste 1, 85 mă cam pune pe gânduri dacă voi încăpea. Și niște combinații de culori pentru ele 2.

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Tot cve intrebi tu pe aici, tine doar de tine.Chiar ai si spus ca esti inalt si nu stiu ce te pune pe ginduri.
Deci mergi la tirg sau unde is masini de vinzare, te urci in ea, vezi cum stai, eventual poti sa faci si proba, asta daca te lasa proprietaru, cum zic totu tine de tine.

Culori la fel, adica nu-ti place tie ce culoare imi place mie laughing
Eu cred ca mai degraba ai pus intrebarea asta sa ne anunti, sa stie lumea ca vrei si tu sa iti cumperi o masina.

Unde pui, ai spus esti pasionat de masini, deci stii f bine ce-ti place. Legat de motor de mecanica, acolo daca nu te pricepi, trebuie sa iei unu priceput cu tine sa verifice masina.

Combinatii de culori, aia da laughing sigur o sa gasesti masini vopsite zebra sau stiu si eu ce pasarea paradisului laughing
Bine acu depinde si unde locuiesti in ce tara. Uite aici in state masina poate avea orice culoare, poate avea mii de culori, deci pe bune, poti sa faci amestecuri de culori, sa faci mozaic masina, este perfet legal, culoarea nici nu apare pe nicaeri in acte, poti sa iti vopsesti masina zilnic alta culoare sau alte culori fara sa ceri nimanui aprobare, bani sa ai.

Eu cred ca incapi in orice masina, poate de aveai pepste 2 metri, atunci nu stiu, dar la ce inaltime spui, cred ca incapi.
Dar ca idee masinile alea vorba ta is prea mici pentru tine laughing tu ditai omu cand iesi din trotineta aia apari asa nu stiu cum sa zic, parca nefiresc

| Mitzupitzu a răspuns:

Ia un Matiz. Incapi sigur in el.

| Roger645 a răspuns:

Ca masina de inceput eu as lua o rabla de sacrificiu( poate un Logan, Tico la 5-10) ani vechime, pe care sa dau $1000-$2000 sau ceva de genul. De ce?
Pentru ca in primul an, cel putin in Bucuresti, pana te familiarizezi cu traseele ai sanse 90% sa faci o tamponare usoara. Si eu si altii am patit.