In mod normal un scuter de 49cm cu putere de 49 (nemodificat), accelerat la maxim si cu frana de fata apasata nu trebuie sa plece de pe loc. Adica nu ar trebui sa aiba puterea asta.un scuter de 80, o sa vezi ca poate sa faca burnout asta e primul test simplu pe care il stiu chiar de la un gabor. nici ei nu sunt prosti sa stii. au vazut mai mult de un scuter pe strada. un scuter mai mare de 49 are si alt sunet al motorului, mult mai nervos si mai puternic. Din experienta iti spun ca Nimeni insa nu o sa ti-l verifice la vreun control pe strada, decat Doamne fereste, in caz de accident cu urmari grave.
Nu are ce sa iti faca din moment ce nu iti desface motoruldaca te opreste e bine sa ai casca in portbagaj ca iei 70lei amenda...adica doar nu stiu...un prieten a luat 300 lei ca nu a avut vesta cascasi nici nu era inscris scuterul deci concluzie nu iti face nimeni nimicpoti sa mergi linistit
Sa stii ca daca te prinde ARR poti fi pus la teste... iar un scuter de 80 nu cred ca poate fi comparat cu unu de 49...
Nu are ce sa iti fac,politia se uita doar la serile dupa acte,daca ai legislatie,asigurare, casca etc plus ca la noi in tara nu am auzit de controale ale RARULUI la scutere pentru ca noi nu avem tehnologia necesara cum au alti, intr-adevar o sa se auda altfel dar nu au "gabori" urechea formata crezi ca sunt specializati pe scuter? deci nu au ce sa iti faca daca e inscris, porti casca, ai legislatie si asigurare poti merge linistit
Numai bine, asfalt uscat si multi km fara incidente
DavidIron întreabă: