Daca cunosti semnele de circulatie si ai incredere in tine nu trebuie sa-ti faci probleme, pentru inceput e putin cam greu dar toti am trecut prin aceasta situatie si nu a fost nici o problema. Daca nu cunosti traseul pe care doresti sa circuli, te documentezi din timp sau iti cumperi un GPS, care te ajuta sa ajungi cu bine acasa. Sunt conducator auto de multi ani si daca am probleme de orientare cand ajung in anumite orase din tara si daca nu reusesc sa gasesc adresa la care trebuie sa ajung, intreb un taximetrist sau un cetatean de pe strada.
Cum pi. da matii stii semnele de circulatie daca nu stii sa mergi acasa?
Pentru ce pi. da matii crezi ca-s facute semnele, nu pentru ghidarea participantilor la trafic? Cum pi. da matii posezi permis de conducee, avand in vedere ca tu nu stii regulile si semnele de circulatie? Halal instructor, halal politist, halal elev...Mare parte din vina o ai tu pentru ca nu te-ai transferat la alt intructor in momentul in care ai vazut ca respectivul nu se ocupa temeinic de tine. Cum crezi ca pot sa fiu serios cand apare un nemernic cu permis fara sa stie regulile de circulatie? Cum pot sa fiu serios cand oameni ca tine, care nu stiu regulile, provoaca accidente mortale?
Ce sa faci? Arunca permisul si du-te la scoala de soferi din nou.
Fi atent la biciclisti.
Nu te teme, daca nu ajungi acasa cu masina din prima, mai incearca, nu te costa decat timp si benzina.
Este bine ca in primele zile sa fi insotit de cineva cu rabdare si cu experienta.
Daca ai invatat regulile si semnele de circulatie, nu iti pierde increderea si curajul. Asa este la inceput. Roaga pe cineva care are rabdare si experienta cu condusul, sa te insoteasca atunci cand conduci, cel putin cateva luni pana capeti incredere si indemanare. Nu incerca sa conduci cand esti stresat sau obosit si fii prudent in trafic!
Lasa mane, ca ajungi u acasaa de oriunde mai nou...trebuie doar sa stii in ce cartier stai ca sunt destule semne din astea care iti zic in ce cartier esti...si orkm exista GPS in zilele noastre, care ne skuteste de multe incurcaturi(uneori ne mai si baga in ele)