| MariusCosmin14 a întrebat:

Am si eu o intrebare in seara asta veneam de la Mioveni (centru) catre Pitesti,practicand pentru prima oara acest traseu(fiind incepator).Din cauza luminilor de Craciun nu am observat semaforul de intrare in intersectie care banuiesc ca avea culoarea rosie, iar cand am ajuns la semaforul pentru traficul din sens opus am observat ca acesta era pe rosu, intrebarea mea ce poate intampla, cel mai fericit caz si cel mai rau caz? sad Mentionez ca am permisul de o luna, iar asta ar fi prima abatere de la codul rutier.Din cate am inteles toate semafoarele din Mioveni sunt prevazute cu camera.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nimic, daca nu ai fost oprit pe loc nu mai patesti nimic. Camerele ale au alt rol, si nu vad scopul intrebarii, daca ai permis de o luna ar trebuie sa ai proaspete in minte contraventiile

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Camerele astea sunt doar de supraveghere, din cate stiu. Nu pot trimite amenzi in baza acelor inregistrari.

| MariusF23 a răspuns:

Eu am trecut in Brasov pe rosu la un semafor cu camera si nici acum nu mi-a venit nimic acasa. Poti sa te calmezi. Dar in cazul in care primesti ceva acasa, trebuie sa te prezinti la politie sa platesti amenda si sa predai permisul pentru 30 zile, conform Codului Rutier. Astia nu iarta nici la prima abatere. In cazul in care masina nu e pe numele tau, plicul va veni acasa la proprietar, iar acesta va trebui sa declare cine a condus masina in momentul acela.