| Rafy1998 a întrebat:

Am si eu o intrebare mi-am luat de curand un telefon Samsung galaxy fit gt-s5670 si incerc sa bag cabu de date pentru a trasfera dar nu mil vede calculatoru ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| awesomedavid a răspuns:

Incearca la accesibilitate poate gasesti ceva acolo daca nu du-te la magazinul de unde ti l-ai cumparat si intreaba acolo

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu mi-a mers din prima...dar l-am scos si l-am bagat inca o data si a mers.

| awesomedavid a răspuns:

Te duci la setari din meniu telefonului si vezi k ai conectivitate dai acolo si te duci la ultima chestie utilitare usb sau cv de genu si dai pe el si iti apare stocare in masa dai pe el si abia apoi bagi usbul in calculator cel putin la mine asa merge

| Rafy1998 explică (pentru awesomedavid):

Eu la setari am doar wireless si retea,setari apeluri,sunet, ecran, locatie si securitate aplicaatii, conturi si sincronizare, confidentialitate.stocare pe card sd si in telefon, setari regionale si text, iesire si intrare voce, accesibilitate, data si ora, si despre telefon

| awesomedavid a răspuns (pentru Rafy1998):

Incearca la accesibilitate poate gasesti ceva acolo daca nu du-te la magazinul de unde ti l-ai cumparat si intreaba acolo