Un BMW 320d compact anul 2005, imi place acea masina mai ales are 3 usi si e compacta.
Mercedes Benz clasa C Elenagce.
De ce am ales-o, pentru asta este masina familiei noastre.
Vreau sa am si 18 ani sa pot sa o conduc.
Buna,in primul rand trebuie sa stii ce vrei sa faci cu masina care o iei ( pentru fite, de mers pe la scoala sau serviciu, de carat marfa ...etc...)in general in ziua de azi o masina trebuie sa consume putin,trebuie sa uiti de diferenta : motorina sau benzina,masinile au fost inventate pe benzina si camioanele pe motorina,cine zice ca iese mai ieftin pe motorina se insala amarnic (am fost mecanic auto si stiu ce inseamna service la motorina si service la benzina,la motorina te rupeeee)daca esti fetita sau baiat,presupun ca esti o fetita draguta si gingasa, deci ti-ar sta bine intr-un NISAN MICRA, fiabila pret cost -calitate O.K. service acceptabil,si oricum cea mai buna masina este aia pe care poti sa ti-o cumperi,dar la tine daca zici ca este cadou, ar fi bun si un MINI MORRIS, bafta si succes!
Poi depinde pentru ce sa fie masina .de exemplu:
pentru viteza-audi a4/bmw 320d
pentru teren-Nissan Juke/Bmw x5
etc
sau daca te refereai la masini mai ieftine si nu pentru o categorie anume.atunci: wolkswagen passat/ seat altea/ honda accord
Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Pe alb :x
Imi plac mult masinile Bmw :>
Una practica si ieftina(dar nu doar 2000 de euro) cum ar fi un w passat sau un reno megan(nu stiu cum se scrie )
Pt domnisoare/doamne recomand masina de spalat ! Glumesc. Eu as merge spre o Dacia 1300 replica Renault R12 Gordini.
Zonda f ca imi place si e tare audi r8 tot asa si aston martin db9 tot asa te rog funda n-am luat nici odata numa am dat
SeEcReTnAmE întreabă:
munteanmaria întreabă:
Soipualjh întreabă: