Poate ramai fara permis si va trebui sa faci din nou scoala, ori ramai cu un punct si tragi de el ca sa nu-l pierzi.
Daca ti-au facut poze la masina ai pierdut, iar daca nu tu poti spune ca nu erai incadrat in zona cu pricina, dar oricum mai bine negociai cu ei si scapai cu o cinste. Daca ai incalcat legea si ei o dovedesc, nu vei scapa nepenalizat.
Politia Locala nu mai face poze. din cate stiu eu..doar cei"vechi" Politia Comunitara faceau poze acum nu mai. din moment ce Politia Locala este formata dintr-un echipaj de Politie rutiera si unu' de la Politia Locala.(fostii comunitari)
Daca nu ti-au completat procesul verbal pe loc si nu ai gasit nimic lipit pe parbriz nu are rost sa-ti mai faci griji ca nu vei mai primi nicio amenda... am patit si eu tr asta acum vreun an de zile si nu am primit nimic acasa.
Pai daca eu nu le-am dat nici un act normal ca nu aveau ce proces verbal sa-mi faca..ca le-am spus ca nu le dau nimica ca nu vreau si ca de unde stiu ei ca am parcat eu masina acolo asa le-am spus ca eu n-am nici permis si am incuiat masina si-am plecat..de langa eaapoi la vreo 20 de min max..au plecat si ei si m-am urcat in masina si am plecat si eu linistit.
Linistit ai plecat, linistit sa stai ca nu au ce sa-ti mai faca!
Pai trimite la propietar si el poate sa zica ca nu a fost el cu masina in cazul asta trebuie sa trimita o copie cu permisul celui care conducecea plus semnatatura acstuia pentru a-ti da tie amenda din cate stiu eu
Proprietaru' masinii nu mai traieste..asta-i faza.
Oooooo frate, fix trinta, stai linistit ca boer esti, daca proprietarul masini nu mai traeste te-ai scos.
Nu îți pot trimite mesaje in privat pentru că statul de membru junior nu îmi permite
Da-mi un Facebook ceva un watsapp