| Romeo666 a întrebat:

Salut.Am si eu o intrebare si anumetongueot pune baterii cu autonomie mai mare la masinile electrige gen Tesla, Golf etc? Practic Tesla Model S Plaid Tri Motor Tracṭiune integralӑ are autonomie maxima de 628km.Am vazut ca la Tesla Model S Plaid+ autonomia era de 840km.As dori sa stiu daca pot pune baterii cu autonomie de 840km pe Tesla Model S Plaid ca sa ii cresc autonomia de la 628km la 840km.Se poate? Dar de unde pot lua baterii originale pentru masinile electrice cu autonomie mai mare? Dar trapa la Tesla Model S Plaid se poate deschide la maxim sau mai putin?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tot tu intrebai daca poti pune gpl pe masina electrica nu?
lool

| Simpatic a răspuns:

Daca tu ai Tesla model S plaid de +130.000 euro, eu ma impusc acum aici laughing
GPL pe masina electrica, copile inchide repede GTA-ul ca te-a prostit
Nici nu stiu din vara de cand s-a lansat in SUA modelul imbunatatit pana acum daca avem macar 1-2-10 modele noi de tesla S plaid cumparate in Romania nu am cautat ca nu ma intereseaza asta, si asta in conditiile daca vreun milionar in euro a fost dispus sa cumpere aceasta electrica dand atatia bani pe ea ca sa rada de cei cu lamborghini ori porsche-uri stock
Keep dreaming boy

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Autonomia nu e data doar de baterie. S-ar putea ca masinile alea sa aiba deja acelasi set de acumulatori, iar autonomia sa difere datorita performantelor.

| relian a răspuns:

Nu stiu despre ce vorbesti tu acolo, dar modelul ala S are asa:

-S dual motor o autonomie de 648 km, cu 670 cai putere ei scoate 100 km/h in 3.1 s.
-S plaid are autonomie de 633 km, 1020 CP si prinde 100km/h in 1.99 s.

Deci de unde ai scos tu 840 km autonomie? Ce am scris eu mai sus este lkat dupa websitele lu Tesla, autonomia ce am aratat este verificata de guvern, in cate secunde scoate 100km/h aia e de la tesla.
Sa schimbi tu baterii,unde la lanterna, ai lanterna, ai primit acu ca vin sarbatorile cumva :))

Is la magazin linga mine, le vezi inauntru, te urci in ele vezi cum is, is la magain in mall 2 din ele.

Inainte cand aveau mai putine modele,avea doara una expusa si alta era fara nimic, doara sa vezi bateriile si motoru, suspensiile, gata au scos alea ca is deja depasite.

Informatiile tale is gresite, nu este nici un S Plaid plus, deci tot ce stii ori ai gasit tu este gresit si autonomie si tot.

Daca vrei sa stii cum sta treaba intra direct la www.tesla.com acolo iti arata exact ce masini au, ce autonomie etc.
Ce spune unu altul, sau cea spus si Muska ala :)) is doara vorbe.
Ca a spus ca o sa bage doua modele plaid da, dar dupa sa razgandit si a lasat doara unu singur, ala ce are 3 motoare, nici n-o sa mai scoata nici un plaid plus.

Restu de autonomie ce ai mai zis tu is povesti.Pretu este de 130 mii dolari,asta in America,la voi acolo nu stiu,dar un american daca da acum comanda,trebuie sa astepte cateva luni bune pana sa ii vina cazanu acasa :))
Cazau asta parcheaza singur,parcare laterala,parkeaza masina si iese singura din garaj, schimba banda de mers singura, plus alte cateva magarii de genu asta, acelereaza, depaseste etc si singura, tu doara apesi un buton si ea dupa face astea.

Magarii cazan de whisky :))