Pai la cat este impozitul si asigurarea pentru o asa masina, in 3-4 ani, o mai platesti odata.in plus, la ce consum are, si la 7-8lei/l de benzina[la cat o sa ajunga f.rapid],om te-ai facut...
5.0 zici? Totul este sa nu iti petreci mai mult timp cu cei de la benzinarie decat cu familia.
Daca este la prima mana ti-l recomand, este o masina foarte frumoasa si puternica, design-ul frumos!
Daca este la a 2-a mana... atunci incearca sa gasesti altceva iti spun nu cumpara mai nimic la mana a 2-a!
Argument: La prima mana are "motor 5. 0litri, 452cp si multe alte chestii faine" dar la a 2-a se schimba treaba... acei 452cp sunt "calariti" sa nu zic altceva
Multumesc! pentru raspunsuri si cred ca toti aveti dreptate... am aflat ca are un consum estimat la 17 litri la 100km! ceea ce este mult si in plus nu este de Romania! si inmatriculare si alea alea o sa raman lefter! Voi ce mi-ati recomanda?
Daca buzunarul iti permite si masina este ok - ia-o azi. Satisface-ti placerea daca nu e o problema.
Daca ai bugetul calculat pana la ultimul leut... mai bine mai stai o perioada si asteapta vremuri mai bune.
Oricum la 28.000 euro iti poti lua o gramada de masini noi.
17l/100? Fii serios...eu am un 3.0 benzina si in oras ia 15-16 si la drum 9. Un motor de 5.0 ia sigur peste 24-25 in oras.
Stanmariusvasile întreabă: