Legislatia rutiera actuala nu prevede nici o conditie de studii pentru obtinerea permisului de conducere, important este sa stii citi si scrie, asa ca te poti inscrie la o scoala de conducere, pentru categoria B, de la 17 ani si 9 luni.
Am văzut mai demult ceva pe internet legat de faptul că ai nevoie de minim 10 clase pentru te înscrie și de asta am întrebat. că nu vreau să mai aștept
Au fost numai discutii aiurea, din cate stiu nici Guvernul si nici Parlamentul nu s-au gandit la o asemenea masura.
Poti sa mergi la scoala de soferi de pe acum, sa incepi eventual legislatia, dar ajungi la acelasi termen. Vei face cursurile de conducere dupa ce implinesti 17 ani si 9 luni, iar examenele le vei putea sustine dupa 18 ani.
Unii instructori se risca sa faca ore cu elevii care nu au varsta legala, dar e ilegal, si cum ti-am zis, fie ca incepi scoala acum sau peste 3 luni, permisul tot dupa 18 ani il obtii.
Eu zic sa mai astepti astea 3 luni, eventual exersezi legislatia acasa, ca aia e cea mai grea parte.
Lasa scoala de soferi si mai bine ai invata pentru scoala ca sa nu mai ramai repetent iar! de permis de conducere ai timp toata viata
Am rămas pe baza unor probleme personale, eu am întrebat altceva