| Vladut123456 a întrebat:

Am si eu o nelamurire! La o masina de exemplu mergi cu 100 si vrei sa ajungi la 200, apesi pedala progresiv sau calci pedala la podea pana la 200?

Răspuns Câştigător
| Tinna22 a răspuns:

Apesi pedala progresiv bineinteles, funda?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

200 ce? Kilograme?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce motor și ce cutie ai. Dacă ai un motor potent și o cutie automata bagi piciorul în ea

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inca nu am gasit o masina care sa accepte pedala pana la fund. Poate doar tesla.
De la 100 la 200, apesi 2-3 cm pedala, ceva un pic peste jumatatea cursei.
In functie de cum raspunde motorul, apesi progresiv sau brusc; trebuie sa cunosti masina, sa stii cum trage, si sa fii la o turatie buna. La 100 cu a 4-a la Opel am vreo 2800 rpm, de acolo pot apasa pana la 3/4 din cursa acceleratiei, si trage misto. La Ford am turatie mai mica (altfel gandita cutia), dar si cuplul motorului e foarte diferit, daca o calc brusc la 2000, trage pana pe la 3400 brutal, apoi trebuie sa schimb, ca nu trage in ture.
Ambele masini sunt diesel cu manuala, dar numai Fordul atinge 200 laughing
La o masina automata, apesi pedala pana la fund, si trage bine, ca alimentarea e controlata mai atent de calculator, si stie ce trepte de viteza sa foloseasca.

| intrebaridecondus a răspuns:

Depinde cat de repede vrei sa ajungi la 200 si ce motorizare ai big grin, eu cu un benzinar la 100in sus daca vrea unu sa ne intrecem bag a3-asi talpa pana la 120, rapid 4a pana la 160 si dupa pana la 200tot talpa e ca are sprint bun?