E loterie. Se vor verifica obligatoriu toate aspectele menționate in procesul verbal, dar au dreptul (atentie, dreptul, nu obligația!) de a verifica absolut totul, mergand inclusiv pana la anularea ITP.
Sugestia mea e sa iti pregătești terenul dinainte, altfel risti sa nu iti mai recuperezi talonul ever.
RAR-ul are obligatia sa verifice toata masina, puricand-o de la cap la coada, fiindca nu risca nici un inspector RAR sa i se suspende licenta pentru ilegalitati.
Acum esti deja in colimatorul politiei de la circulatie, fiindca apari in istoricul masinii si de fiecare data cand Politia trece pe langa tine, vad atentionarea de pe screenul computerului, care-l au in masina.
In teorie îți verifica doar ce scrie in pv, dar având în vedere că tu ai chestii atât de evidente e imposibil sa nu se uite și la altele. Faptul că motorul nu corespunde la serie e o problema majora zic eu.
Se uita peste tot, dar nu in amanunt. Daca observa alte probleme, nu treci.
Depinde cum prinzi. Am prieteni cărora le-a verificat doar ce scrie pe dovadă, iar la alții toată mașina. În ce oraș faci rarul?