| AlexPPS a întrebat:

Salut!
Am si eu o patanie cu RARul.
M-a oprit ctt (rarul) in trafic, mi-a luat talonul pentru leduri, suspensii modificate si anexe motor (filtru aer sport dar nu a specificat la ce anexe s-a referit).
Ideea e ca nu sunt singurele modificari ale masinii, are un alt motor pe care nu l-am omologat, frane mai mari.
Intrebarea e, pentru redobandirea de talon, cei de la rar verifica strict problemele depistate in trafic sau va lua masina la puricat cu totul oare?

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

E loterie. Se vor verifica obligatoriu toate aspectele menționate in procesul verbal, dar au dreptul (atentie, dreptul, nu obligația!) de a verifica absolut totul, mergand inclusiv pana la anularea ITP.
Sugestia mea e sa iti pregătești terenul dinainte, altfel risti sa nu iti mai recuperezi talonul ever.

| darrio2007 a răspuns:

Daca ai ghinionul sa verifice tot, te va respinge.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

In teorie îți verifica doar ce scrie in pv, dar având în vedere că tu ai chestii atât de evidente e imposibil sa nu se uite și la altele. Faptul că motorul nu corespunde la serie e o problema majora zic eu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se uita peste tot, dar nu in amanunt. Daca observa alte probleme, nu treci.

| Wr3nch a răspuns:

Iti verifica tot, si daca vad motorul si franele te resping le loc.

| Frank51 a răspuns:

Depinde cum prinzi. Am prieteni cărora le-a verificat doar ce scrie pe dovadă, iar la alții toată mașina. În ce oraș faci rarul?

| AlexPPS explică (pentru Frank51):

In Bucuresti, cred ca la Voluntari o sa ma duc

| Koria8219 a răspuns:

Verifica masina in amanunt si mare lucru daca nu te verifica si pe tine.