| Ciaordel a întrebat:

Am si eu o problema cu masina de spălat se o opreste in timpul spălați.Tin sa mentionez ca rezistenta si pompa sunt bune.Mai poate fi de la altceva?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alo, gara, tu stii ce mai scrii pe aici? In alta intrebare spuneai de rezistenta si de pompa ca ele sunt buba. Dar acum sunt bune. Du-te cu ea la reparat, in puii mei, si mai invata sa pui o intrebare, daca vrei sa fii ajutat.

| Ciaordel explică (pentru darrio2007):

Scz autocorectorul e devina?

| relian a răspuns:

Da amanunte,ce masina este,daca are display sau nu are deloc,daca are display atunci are computer si acolo ar fi problema,daca nu are display atunci are un mecanism in butonul ala ce pui sa spele,ala ar fi defect, astea ar fi cauzele.
Deci daca are doara butoane fara display, atunci cauti un alt buton din ala cum so numi programator cum zice cineva pe aici si schimbi, problema rezolvata.
Daca e din aia cu computer atunci e naspa, ca ala costa mai mult decat jumate din valoarea masinii.

| Ciaordel explică (pentru relian):

E fara computer

| relian a răspuns (pentru Ciaordel):

Atunci e de vina tot ansamblu ala ce se afla in spatele butonului ce pui tu sa spele,ala este defect.
Masina are in spate un capac,scoti din priza,desfaci capacul ala,desfaci cablurile ce se conecteaza acolo si pui altul, asta daca ai.
Adica nu desfaci pana nu ai, sa stii unde sa pui cablurile la loc.
Masina aia are o eticheta pe undeva unde scrie modelul seria, fa o poza si apoi cauti piesa aia pe net, ori suni la aia ce au facut masina, or sa te intrebe de model si seria.
Sau daca gasesti la o alta masina defecta altundeva iar piesa asta sa fie buna.
Nu te pot ajuta mai mult pentru ca nu locuiesc in RO si nu stiu pe unde ai putea cauta acolo.

| badpanda a răspuns:

Pompa si rezistenta nu au nicio legatura cu oprirea masinii.
Programatorul poate sa fie de vina.