| Myrcea93 a întrebat:

Am si eu o problema la dacia 1300 dar nu stiu daca e electrica sau mecanica. Merg cu ea 3-5 km si se opreste din mers. Trebuie sa astept 4-5 minute si dupa aceea merge. Mi se incingea bobina foarte rau dar am schimbat vreo 3 si tot asa face. Am schimbat releul de incarcare, alternatorul dar problema e aceeasi. Am fost la un electrician si mi-a scos instalatia masinii de la + bobinei si mi-a pus un fir de acolo la + bateriei. Atunci a mers vreo 10 km fara probleme. Am pus firul la locul lui si am mai facut vreo 15 km si a mers foarte bine. Dupa vreo 4 ore am plecat cu ea si a mers iar 5 km si s-a oprit. Am incercat aceeasi treaba cu firul dar nu mai are efect.
Am desfacut carburatorul dupa cei 5 km pe care i-am parcurs iar nivelul la benzina era scazut sub jiglere. M-am uitat la cuiul ponto si este putin uzat... l-am frecat cu scrum de tigara cum se face dar degeaba. Daca ati avut aceasta problema sau ati auzit la altcineva va rog ajutati-ma si pe mine ca nu-i dau de cap de 2 saptamani! Multumesc anticipat.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat