| Hanțig_ClaudYu_1999 a întrebat:

Am și eu o problema la un Audi A3 8P din 2006. În momentul de fata, am la poziții bec original (halogen). Am cumpărat doua cu led Smd (4 leduri). Am schimbat becul și mi se aprinde unde după vreo 4 5 secunde se stinge. Menționez ca becul din farul stâng funcționează iar cel din dreapta nu. Aici ma refer la becul cu led. În Bord am eroare Right Parking Light. Ce poate fi? Sunt leduri Canbus.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Sunt canbus dar nu sunt de calitate.
Audi sunt foarte pretentioase la acest capitol, daca pui bec led, in 90% din cazuri ai si eroarea de bec ars, in functie de noroc.
Tot din acest motiv se si sting dupa cateva secunde, il alimenteaza, observa ca e o diferenta la consum, si ii taie alimentarea.

Iti recomand sa folosesti ceva de acest gen si vei scapa de probleme:
http://tor-online.ro/......003gb.html

Poti incerca si cu alte becuri, dar iti zic eu, e un joc de noroc.

6 răspunsuri:
| Începătorul988 a răspuns:

Nu face contact bine.

| Hanțig_ClaudYu_1999 explică (pentru Începătorul988):

Atunci, de ce se aprinde și după 4 5 secunde se stinge singur? Am încercat la ambele faruri.

| Hanțig_ClaudYu_1999 explică (pentru Începătorul988):

Pe lângă poziții, azi am cumpărat leduri tot SMD pentru marșarier. Același lucru. Sta aprins becul 4 5 secunde după se stinge singur.

| Începătorul988 a răspuns (pentru Hanțig_ClaudYu_1999):

Electrician

| fis a răspuns:

Il detecteaza ca ars si opreste alimentarea, curentul folosit de led-uri fiind jumate din cantiatea de curent a halogenului. Probabil e can-bus doar pe hartie

| Hanțig_ClaudYu_1999 explică (pentru fis):

Poți sa îmi oferi niște link-uri cu leduri dar sa meargă. La un moment dat m-am gândit ca o fi siguranța prea mica.