| IonutIonut31 a întrebat:

Am si eu o skoda fabia 2008 si a probleme cu greamurile din fata acestea fiind manuale (cu manivela). Când le deschid totul este ok, dar când le închid se dau intr-o parte si nu merg. Aveti idee ce s-a intamplat?

2 răspunsuri:
| alin131 a răspuns:

Salut Ionut, am lucrat ca tinichigiu auto. Pot sa iti spun faptul ca din cate imi spui una din clemele macaralei de geam este rupta (fiind din plastic) si tocmai de aceea tinandu-se numai intr-o singura clema nu se poate ridica drept. Este ciudat faptul ca la ambele geamuri ai aceeasi problema ele fiind manuale...

Macaralele manuale se strica cel mai greu, deci nu inteleg cum de s-ar strica amandoua...

In caz ca ai cumparat masina sh, poate a avut o dauna mai mare si s-a reparat cum s-a putut (la ambele macarale, ele fiind manuale...) sau poate te-a lasat o macara initial si pe urma cealalta ceea ce ar fi mai logic...

Oricum, cand mergi la un service vezi dinainte sa ajungi acolo cat costa doua kituri de macara manuale fabia 2008 Fabia 1 sau fabia 2 depinde ce model ai (ar trebui sa fie pana in 400 ron amandoua noi sau 200 ron ambele sh si manopera undeva la 200-300 ron ambele...

Se pot si repara si nu te mai costa asa mult (se lipesc si intaresc) dar acum tu decizi ce cost vrei sa ai si cum vrei sa fie reparate.

| IonutIonut31 explică (pentru alin131):

' Multumesc mult de sfat.