| Robertutzuu a întrebat:

Salut am si eu un scuter, e chinezesc dar am dat cam mult pe el 1.000 de euro si mi s-a stricat set motoru prima data si acum s-a spart tot motoru garantia nu mai are. As vrea sa va intreb daca as putea pune alt motor pe el as vrea un ude 125 dar nu stiu daca merge imi puteti spunebig grin.

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Uita-te daca sasiul poate accepta noul motor chiar cu modificari facute la un atelier servis etc.Partea a doua este capacitatea cilindrica, adica fostul scuter necesita permis sau era doar o adeverinta acolo? Daca da este in regula, daca nu se poate sa ai cindva probleme cu politia si rar-ul etc.Documenteaza-te bine si nu mai arunca banii in vant.Succes

2 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu. Cel mai mare set care merge pe cele chinezesti este de 80 dar trebuie schimbat si carburatorul fiindca daca il lasi pe al lui ii da benzina cat pentru 50 deci tot nu simti nici o diferenta. Daca schimbi si carburatorul si motorul cu tot atunci va merge perfect dar daca e si chinezesc... eu zic sa il vinzi pe piese pe asta si sa iei ceva SH dar original o Honda sau ceva decat sa mai bagi alti 400 de euro in asta!

| Robertutzuu explică:

Poi motoru vechi e spart tot si am o adeverinta actu de cumpoarare... vream sa pun uhn motor de pyagio pe el de 125 max sau de 80...