| Kys2000 a întrebat:

Salut, am si o problema, îmi apare mesajul turn steering wheel + start si nu merge miscat volanul nici macar contactul nu il mai pune, am reusit sa o duc la o persoana specializată iar aceasta mi-a spus ca blocatorul trebuie schimbat si-mi recomanda altul nou, unul nou am gasit la 2000 de lei unu la mana doua ar fi mult mai ieftin, nu stiu ce sa fac.

3 răspunsuri:
| Korkodeln a răspuns:

Ai mai pus aceast intrebare si ti-a raspuns deja, dar sa mai incercam odata:

Acest mesaj apare cand sistemul de blocare mecanica a volanului are o problema, la un Citroen Picasso cu aceasta problema, trebuia sa tii volanul un pic "incordat" spre dreapta pana se rasucea cheia iar la oprire, dupa ce scoti cheia sa nu misti volanul ca sa nu se angajeze blocarea.

Daca l-a tine s-a dus de tot, ai de ales intre a-l schimba sau a-l anula de tot, blocatorul mecanic e "depasit" usor de hotii de masini, care zmuncesc de volan si rup pinul de blocare, deci nu te protejeaza cine stie ce.

| ninuku a răspuns:

Tu fa ce vrei dar eu as recomanda unul nou, daca iei unu la mana a doua nu stii ce iei ar putea sa te tina mult sau ar putea sa tina foarte putin dar asta depinde de tine, daca ai buget eu recomand unul nou

| Cosmin_Ivancencu_1990 a răspuns:

Crede-ma ca multa lume cumpara piese auto de la dezmembrari si din ce am auzit de la altii care u luat de acolo nu au mai avut probleme sa schimbe respectiva piesa! Doar dupa perioade mai lungi de timp! Daca as putea sa iti dau un sfat acela ar fi sa iei unul la mana a 2-a si sa strangi intre timp de altul nou cand iti vei permite!