| Nedelcu0000 a întrebat:

Am un Audi a4 B8, 2009, 2.7 motorina.

De curând am schimbat plăcuțele de frana pe spate.
Dupa schimbarea lor am observa ca atunci când pun frana de mana(e cea pe buton) se aude ceva în spate dar urat ceva ca și cum ar scârțai la ea.

Însă frana tine super ok.

Astăzi am observa ca pedala de frana dintr-o data a devenit moale, moale si rotile de pe fata se închid rău.
Totodată vreau sa va spun ca in acest moment mașina are frana dar pedala e moale si îmi scoate un sunet ciudat pe fata, mașina merge înfrânata.
O simt trage greu.
Va rog cei care cunosc sa îmi spună ce ar trebui sa fac.
Mulțumesc frumos

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Daca ai schimbat tu singur franele pe spate,iar masina are farana de mana electrica,daca ai deconectat ceva acolo aia e problema.
La masinile care au frana de mana electrica,adica din acel buton ce spui tu,nu trebuie sa deconectezi nimic atunci cand schimb placutele.

Sincer nu stiu exact ce trebuie sa faci acum,dar am pe cineva care se pricepe,insa nu stiu cand ma gasesc cu el.
Ce ai putea sa faci, e sa cauti pe Youtube cum se schimba placutele la spate, o sa gasesti video si probabil spune ce se face, ce nu se face si eventual in caz ca se intampla ce s-a intamplat si la tine, poate explica acolo ce trebuie sa faci sa rezolvi.

Daca ma gasesc maine cu mecanicu asta ce il stiu eu o sa il intreb si revin, asta daca nu rezolvi.

0 răspunsuri: