| Mircea23592071 a întrebat:

Salut, am un Audi A4 iar aseara i-am bagat combustibil (disel) si acul de la combustibil a cazut la 0 si pe bord arata ca mai pot sa merg 0 km iar de obicei erau 300km, cum as putea sa rezolv aceasta problema?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Sa dus putitoru de la pompa, deci poti sa mergi asa, sau poti inlocui ori toata pompa ori numai plutitoru, acum depinde cum e facuta, dar de regula plutitoru se poate schimba. Daca mergi asa fara sa schimbi va trebuie sa umpli rezervoru, apoi sa stii ca de obicei mergeai cu un rezorvor X km.Asa ca mergi la benzinarie, umpli pui km la zero si dai bataie, iar cand vezi ca se apropie de km care stii ca iar face cun rezervo plin umpli iara.In cazul tau zice car merge cun rezervor plin aproximativ 300km.Ok deci tu cand faci 250 de km tragi la benzinarie si umpli si tot asa asta daca nu ai bani sa repari.Ala este simplu de reparat daca te pricepi, oricum trebuie data pompa afara, aia din rezervor, luat alt plutitor, schimbat pus la loc si gata.Nu stiu cat iti ia manopera, asta trebuie sa intrebi tu undeva.Deci cam asa rezolvi problema asta. Daca stii ca poti sa faci tu jobu asta pot sa iti zic cum se face, nu-ti trebuie scule speciale doara un cleste si cam atat, un cleste iti pot arata o poza daca chiar vrei sa schimbi tu plutitoru.

| Mircea23592071 explică (pentru relian):

Multumesc, cred ca aceasta era problema, am un prieten mecanic care ar putea sa rezolve dupa paste, oricum iti multumesc mult! Un paste fericit

4 răspunsuri:
| AdiZone a răspuns:

Cel mai bine te-ai duce la un service! Decat sa te iei altcineva! Funda!?

| Mircea23592071 explică (pentru AdiZone):

Salut, asa voi face. Mai am o intrebare legata de masini. ai putea sa imi raspunzi?

| AdiZone a răspuns (pentru Mircea23592071):

Sigur.