325, dar daca mergi la vale baga vreo 332. Si daca vrei cu adevarat repede, trece de 600 km/h daca o arunci din avion.
Dar viteza reală de la care nu te mai salvează niciun sistem de siguranță o știi? Îți dau un indiciu: Este cu mult mai mică de 259km/h
Să ții minte asta când vei avea carnet de conducere, pentru că deocamdată ești doar un copilaș care visează că a prins 259km/h
" în 19 Iunie 2018 | Darius_Farkas_1993 a întrebat:
Salut! TPU, Am 16 ani si dau de A1"
Eee asa e cand se uita din dreapta la cesurile de bord in timp ce taica su e la volan... are fantezii
De fapt era vorba de 25, 9!
Nici, ca trotinetele sunt limitate la 25
Nu fi rau si tu, era la vale si cu vintul din spate...
1.Nu am visat
2. Tatal meu o prins 259km/h
3.nu sunt un copilaş, am 17 ani
În acest caz, transmite-i tatălui tău că este un om infantil și iresponsabil care pune în pericol viața lui, a copilului lui și a celorlalți participanți la trafic pentru că încearcă să-și compenseze virilitatea pierdută cu bravadă de doi lei.
Iar la 17 ani, exact asta ești: un copilaș inconștient. Problema majoră este că moștenești un alt copilaș inconștient, care este tatăl tău.
O sa iti zica ca a testat masina in Germania si era legal.
Hai că l-ai intuit bine, chiar așa au stat lucrurile. Are un tătic cu Audi A6 și minte la fel de puțină ca el.
Le-aș recomanda să se uite la filmulețul ăsta ca să înțeleagă ce înseamnă un impact la 12km/h, dar nu cred că au capacitatea de a trage vreo concluzie de aici.
https://www.youtube.com/watch?v=SaxzFrHvUV4