| catalin542000 a întrebat:

Salut. Am un audi a8 4H din 2011 cu priza de 220v in spate (la pasageri) sau in spatele cotierei (mai bine spus).

Am o problema, am scos priza de 220v ca imi intrase ceva inauntru, efectiv priza (ea singura) am scos-o din locas (deci fara dita mai carcasa ei intreaga), am pus priza inapoi in gaura ei cum trebuie si problema este ca eu cand imping priza nu ramane inchisa, se deschide de fiecare data. De deschis se deschide perfect toata priza cum trebuie dar cand imping priza ca sa stea inchisa, nu sta, se deschide de fiecare data. Rupturi nu sunt, toate plasticele si formele sunt la locul lor, stiu ca pe langa acea rotita de pe carcasa prizei care de altfel merge, ca altfel nu se mai deschidea priza, mai este in interiorul carcasei (in golul ala de unde am scos priza), ceva un plastic ceva care banuiesc ca ala ar fi opritorul prizei sa sa nu mai iese, dar nu stiu ce sa-i fac pe ca ala merge cand il trag si imping, de rupt nu este rupt, am vazut ca avea si ceva ceara sau lipici, cred ca este ceva din fabrica, dar per total ma gandesc ca poate acea aripioara sau plastic din spatele prizei, poate nu intra undeva in plasticul din spatiul ala gol din spatele prizei (de langa cablurile prizei).
Nu stiu daca m-am facut inteles ca nici eu nu stiu sa explic bine efectiv cam ce ar vrea sa fie acolo.

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Pe un lateral este un plastic mic care culiseaza si blocheaza priza, probabil ai uitat sa-l pui. Sau nu l-ai pus la locul lui.

| catalin542000 explică (pentru OldSoul):

Mmm uite, chiar nu stiu, nu mi se pare sa am vreun plastic sau ceva, dar eventual scot cateva poze si am sa le pun aici printr-un link ceva

| OldSoul a răspuns (pentru catalin542000):

Posibil sa fie chiar plasticul de care ziceai tu mai sus, uita-te mai cu atentie la el, si unde ar trebui sa actioneze el ca piedica.