BMW iti recomand doar daca stai intr-o zona uscata, si dreapta (Dobrogea, Oltenia...). Eu stau in zona muntoasa, si de exemplu, vineri noaptea am plecat undeva, era uscat pe jos peste tot, iar azi-noapte cand m-am intors, am condus mai mult de 100km pe zapada, in coloana dupa tiruri, printre utilaje de deszapezire. Daca aveam BMW, ramaneam dupa tiruri, si faceam 150km in 5 ore, nu in 3:45.
Iti sugerez sa te uiti putin si la Astra H GTC, sunt niste coupe-uri foarte reusite. Problema lor e sportivitatea poate putin cam exagerata, iti cam sparg ficatii si pietrele de la rinichi, daca n-ai asfalt neted in zona.
De asemenea, daca vrei BMW, poate te-ar interesa si un Mercedes coupe, de exemplu un CLK, dar spre rusinea mea, habar n-am daca au si motorizari pana in 2.0; Eu dintre BMW si Mercedes, am apreciat Mercedesurile, sunt mult mai sigure, derapeaza foarte greu, fata de BMW care te baga in sant imediat, si au un confort incomparabil cu BMW-urile, care iti rup "șelele", chiar si prin oras, cand ar trebui sa stai relaxat.
M3 e46 nu are nici un fel de problema la motor, acum depinde si cum a fost intretinuta... Eu am un m3 e46 de 143 cp de 5 ani si am urcat si la 8000 ture, am luat cu el 270 is merge motorul ca nou...
Bravo, dar la scoala ce note ai?
BMW M3 are o motorizare de 'cateva' sute de cai. Despre ce vorbesti e doar un seria 3.
Hai sa pastram o limita decenta, intre vise si realitate.