E pe duca EGR-ul tau? vezi ca faci un mare deserviciu lumii anuland-o, masina ta va da noxe toxice in atmosfera, egr avand rolul de eliminare a oxizilor de azot, iti imbolnavesti rudele si semenii de cancer!
Nimeni nu se gandste la asta se pare, sa numai poluam.
Europa interzice besinile pe diesel iar noi le luam de bune, toti samsarii numai diesel vand, is destepti ai naibii, stiu ei ceva!
Vezi ca te ia RAR-ul asa la un control in trafic si te burdujeste cu amenda si cu talonul retinut si pe buna dreptate.
Fratilor daca nu aveti bani sa va intretineti masinile numai circulati cu ele, e simplu. Si asa aveti diesel, daca iti dau masina mea pe benzina nici bani de combustibil nu ai cu 12% consum, eu sunt prost ca am dat 4000 de lei pe anvelope si 3000 costa volantul si 2400 kitul ambreiaj, cat puii mei e o valva EGR? 7000 de euro? ca o mananc.
Toti va ganditi numai la anulari, va pica catalizatorul il anulati, se infunda egr-ul il anulati, pui mei si va mai numiti posesori de masini.
Astia care bagam cate 10.000 de euro pe an in piese la o masina ne putem numi ca avem masini si ca le intretinem, restul legati-le frate cu sarma ca si pana acum.
Vedeți frate de treaba ta ca nu te a intrebat nimeni nimic.
E plina tara asta de cazane si de alde astia care sunteti rupi in fund dar va dati mari ca si voi aveti masini, fie-mi-ar scarba rapandulelor.
te cumpar si pe tine si pe masina ta!
Daca voi aveti masini de 800 de euro normal ca vi se pare ca 800 de lei un EGR e scump, nepotule am avut o singura masina care facea 60.000 de coco, ba 60.000 de mii intelegi? cand vreodata tu si neamul tau si toti prapaditii din Romania care nu stiti decat sa cumparati gunoiul europei veti avea asa ceva, cand vreodata.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Raul112009955 întreabă: