Vrezi da zici cu plafonul? Trebuie sa dai jos toti stalpi (plastigurile de la parbriz, luneta si intre usi) si plafonul il scoti prin portbagaj.
Cst despre trapa, o iei jos si te uiti acolo, daca msi ai firele, motorasu, etc, daca nu, mergi si iei din dezmembrari si te pui si montezi,, nu-i greu. Spor
Daca ai o trusa de scule ok (nu iti trebuie mare lucru), poti face asta acasa.
La trapa, de obicei proprietarii pun silicon pentru ca incepe sa ploua inauntru. Asta se intampla in majoritatea cazurilor din cauza furtunaselor de scurgere infundate. Dupa ce demontezi tapiteria, le poti localiza, si vezi cum poti incerca sa le desfunzi. Daca vrei sa fii sigur ca nu va curge, poti cauta cheder/garnitura pentru trapa, noua, sau in stare mai buna.
Mecanism de trapa inca nu am inlocuit, s-ar putea sa am ocazia la vara, ca am si eu, electrica, si se pare ca nu functioneaza... Nu ploua, nu are silicon, dar nu se intampla nimic cand actionez butoanele; ar putea fi un termostat care impiedica actionarea ei pe timp de iarna, cum au decapotabilele, dar nu pot fi sigur. Vad eu la vara
Cam ce scule imi trebuie?
Oricum cear daca nu pot singur am cine sa ma ajute pentru ca vecinul meu mecanic auto, dar nu cred ca a mai reparat trape, oricum multumesc pentru sfaturi