Masina destul de veche si urata. Mai bine bagate in rate la una de 10 000 eur daca poti, ca bani de bere & mici iti ajung pe timp de vara
29 - planuiesc sa revin acasa in 2025 nu ma aflu in tara. Dar nu ma las batut pana nu ma realizez cu ceea ce imi doresc, asa si tu rezistenta de acum aduce un avantaj in viitor. Bus tren si troleu tramvai merg bine la ce stres cu o masina ieftina de proasta calitate. Asculta aici la mine ca o masina scumpa e mai buna ceva japonez toyota - subaru - honda. Alea nu te lasa la greu rezista pana iesi la pensie, imi vei multumi in viitor pe seama asta (sa fie max 5 ani vechime) importata din UE prin reprezentanta din RO se poate.
O caseta reconditionata este mai buna decat una din dezmembrari, care poate curge la putin timp dupa montaj. Dar la vechimea si valoarea masinii, s-ar putea sa nu aiba sens sa o reconditionezi, si ar fi mai ieftin sa plantezi prima caseta decenta din dezmembrari.
Nu am idee care sunt costurile, dar eu zic minim 100-150 de lei piesa sh, minim 300 de lei reconditionarea.
Ținând cont că este un model vechi de 20 de ani de la lansarea sa, cumpărați alta. Scumpul mai mult păgubește și leneșul mai mult aleargă!
Decât o piesă de la dezmembrări, service, manopera, mai bine alta.