| CornelPreda a întrebat:

Salut.Am un golf 5 2.0 fsi.Acum 2 zile am schimbat distribuția ca pierdeam antigel pe la pompa.Ieri am remarcat ca pierd iar antigel.Apa nu creste mai mult de 90 pe bord.Imi arunca antigel pe la vas.Garnitura de chiuloasa este bună. Poate sa fie termostat defect?

5 răspunsuri:
| andreutz a răspuns:

Nu are nici o legatura termostatul. de unde stii ca garnitura de chiuloasa este buna, cum ai verificat-o? Plus ca este posibil sa fie chiuloasa fisurata de asemenea. Nu e chiar asa usor de depistat, cauzele pot fi multiple...Desi eu inclin spre chiuloasa fisurata sincer.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Termostatu nu cred ca ar creea problema cu antigelul.Eu am avut probleme cu termostatu la 3 masini (toate 1.9 tdi ). Temperatura nu atingea 90 grade dar de aia nu mi-o aruncat apa afara.Cu o masina am circulat 6 luni cu termostatul dus. Totusi ai putea sa il schimbi ca e mai sanatos pentru motor sa functioneze la 90 grade. Pompa de apa ai schimbat-o?

| CornelPreda explică (pentru ClaudiuM1997):

Pompa am schimbat o acum 2 zile.tocmai ca apa nu se ridica mai mult de 90 de grade.

| ClaudiuM1997 a răspuns (pentru CornelPreda):

O problema e termostatul clar.dar cred sa fie ceva pe langa totusi.

| CornelPreda explică (pentru ClaudiuM1997):

Acum am văzut că dacă sta la relanti și 30 min nu curge apa deloc.cand plec cu ea si opresc atunci curge.