Da, e normal.
VW a facut niste gunoaie de "masini", mai ales la capitolul benzinare si "sportivitate". De asta am preferat oricand un Opel sau Ford.
Reusitele VW din 1980 pana in prezent, le poti numara pe degete.
Pana una alta 1.6 Vag este cel mai fiabil motor fabricat vreodata.
Si daca inveti sa lungesti a 2-a pana la 5000 o sa depasesti cutia aia de conserve numita Logan.
Ca idee am 210 cai si m-am tinut dupa un Sandero pe DN 1cam 10 minute pana sa-l depasesc.
Cand accelera se ducea bine de tot.
Cred ca avea ceva modificat ca altfel nu se explica.
L-am depasit cu a 4-a turat la 5000, undeva la 160.
Asa depasesc in generat pe dreapta tractoristi cu a4 diesel de 177 de cai cand nu vor sa se dea la o parte pe autostrada.
Daca ii logan 0.9 tce ii grav poate nu stii tu pleca de pe loc astfel incat sa ai toata puterea
De ce sa fie grav. motorul de la logan are cam acelasi cuplu cu 1.6 ala de la vw. Doar ca incepe de la turatii mai mici si masina e mai usoara cu 200kg. Si daca soferul stie sa schimbi vitezele face golf ul la fundul gol.
Motorul 1.6 MPI dp golf e un motor clasic nu ai turbina în el, nu e ca 1, 6 FSI de ex care dezvolta 140 cp. Cu toate acestea 1.6 MPI este un motor ff reușit nu papa extraordinar de mult carburant și este ff rezistent dacă schimbi la timp consumabilele. Doar contează și tu în cate turații schimbi vitezele, încearcă sa schimbi după 3000 și ai să vezi că altfel se simte
1.6 fsi nu are turbina, are doar injectie directa.
Nu are 140 de cai are doar 120.
https://www.auto-data.net/ro/volkswagen-golf-v-1.6-fsi-115hp-8621