| Hooligans205 a întrebat:

Am un Logan din 2006 de care sunt foarte atașat, fiind prima mașină. Acum de sărbători mă ajută tata să îmi iau un Audi A6, ideea este că sunt foarte atașat de ea și am o senzație nasoală când mă gândesc că nu o voi mai găsi în parcare peste puțin timp. Ce sfat îmi puteți da pentru a evita asta? Mersi!

Răspuns Câştigător
| xerxes1 a răspuns:

Cand o sa te urci in Audi o sa uiti instant de Logan.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Renunță la Audi și ramai cu Loganul

| romeo78 a răspuns:

Păstrează și Dacia Logan, mai ales că în timp îi va crește valoarea, dacă a fost și bine întreținută!
Căci, este o mașină clasică ca tehnologie, aspect. Nu uita, de curând am citit că după anul 2026, mai ales în Europa, Volkswagen dorește să nu mai producă motoare termice.
Ar fi păcat, căci se va ajunge la un moment dat, ca și cu Dacia 1100, 1300, Sport, să fie căutată, chiar mai scumpă decât nouă!
Nu uita, că un Audi dacă se strică, mai bine îl dai la fier vechi și iei altul! O Dacia dacă se strică, se poate repara!
La o Dacia nu ai nevoie de tester, computer ca să știi ce s-a stricat.

| Alexandru250201 a răspuns (pentru romeo78):

Deci practic tu ai zis aici gen sa nu-ti iei masina de lux ca platesti mult cand se strica, halal mentalitate

| romeo78 a răspuns (pentru Alexandru250201):

Ai înțeles greșit, probabil ești un puști necunoscător în domeniul auto.
Am spus că o Dacia se poate repara ușor, nu are electronică complexă pe ele!
Te întreb, cât de fiabil poate fi un model auto, care în loc de butoane are touch-screen, iar în loc de instrumente de bord, are un ecran LCD?
Eu asta am scris, să păstreze și modelul Dacia, căci în timp își va dovedi utilitatea!
Nu interpreta cuvintele și citește cu atenție!

| Alexandru250201 a răspuns:

Daca tu ti la Loganul tau nu te obliga nimeni sa-ti iei A6

| Hooligans205 explică (pentru Alexandru250201):

Ideea este că nu mai duce mult, probleme am din ce în ce mai des.