Daca vrei sa mai ramai cu talonul si sa treci ITP uri nu e cazul sa faci modificari de genul la sistemul de iluminare.
Daca ai spart doar farul il schimbi, prin far se intelege tot corpul de iluminat fara becuri. Daca ai spart si farul si becul le inlocuiesti cu acelasi tip.
Nu faci modificari de capul tau ca nu iti place tie. Pui pe masina exact ce ai avut.
Se sanctioneaza cu amenda clasa a III-a – 6 la 8 puncte (intre 870 și 1, 160 lei) montarea la autovehicul, remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate. Pe langa asta politia iti poate retine si talonul.
Becurile originale care sunt puse din fabrica sunt niste panarame nu vezi nimic iar culoarea aia galbena este nasoala. In prezent am pus niste leduri cu ventilator de 8000k, cu politia nu am avut treaba. Dar farul in sine nu imi place.
E treaba ta ce faci pana la urma.
E doar o chestiune de timp pana va observa politia.
Din câte știu, nu există faruri led pentru Logan din 2006. Găsești doar cu Daylight, ceva de genul https://dotariauto.ro/produs/faruri-led-dayline-logan-ph-1/ Iți recomand să montezi tot faruri cu bec clasic. Bat bine și au prețuri rezonabile. Pentru farurile date exemplu mai sus ai nevoie de omologare RAR, altfel riști amendă mare.
oanecorleone întreabă: