anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am un MB C220 CDI 150cp Cutie Automata. Cum as putea sa plec cu scartait de roti? I-am dat kickdown (cu ESP'ul dezactivat) si tot fara scart pleaca! Ms!

Răspuns Câştigător
| AlexSanchez1995 a răspuns:

Dati-o incolo am vazut loganuri care pleaca cu scart... si nu pleaca mercedesu nu stiu care e problema am vaz si ticu cu scart deci nu stiu probabil cutia nu il lasa ca motoru la 150 cp zic ca e puternic happy

| bigalow a răspuns (pentru AlexSanchez1995):

Pai da loganarii ii dau scart din ambreiaj ii dau drumul brusc dar nu au culul la MB la plecarea de pe loc si o dacie poate sa-i de-a, nu stiu de ce nu ia a ta scart la caii astia, eu am avut un vw passat din 2002 1.9 tdi 131 cp tot automat si lua scart mai rau ca al loganarilor, tu ai o problema la a ta

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu ai cum sa pleci cu cutiile automate dupa mercedes cu scartait de roti si in plus la Mercedes ESP-ul nu se dezactiveaza nici o-data complet decat la ei la firma daca bagi un cod pe care nu il stiu nici dealerii!

| CatalinCordea a răspuns:

Oakleyokey are dreptate sunt sanse foarte mini sa pleci cu "scart"

| oakleyokey a răspuns:

Nu o sa plece niciodata deoarece ai cutie automata si un motor mult prea slab. Daca aveai un motor mult mai puternic pe aceesi cutie automata, exista posibilitatea sa plecu "cu scart".

| OvidiuB12 a răspuns:

M-am gandit sa fac in felul urmator, o pun pe N o turez pana in 3000rpm apoi ii dau pe D sau sa tin calcata frana si acceleratia apoi sa dau drumul la frana...Pareri?