| Alex_Alex_1996_8qQj a întrebat:

Am un opel astra h si dintr-o data mi-au apărut martorii de la abs esp si dds si raman blocați în bord. Oare la ce poate fi? Posibile rezolvări? multumesc

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa culorile martorilor de bord, poti identifica urgenta problemei:
- galben sau portocaliu - inseamna ca avertizeaza ceva posibil grav, masina trebuind sa mearga in service cat se poate de repede
- verde (sau albastru la unele masini) - doar ne informeaza despre ceva.
- rosu - inseamna urgenta - si esti sfatuit sa opresti imediat motorul, organizand ridicarea masinii pe rampa de transport si transportarea ei direct in service, fiind posibil ca motorul sau ceva grav de la masina, sa fie spart sau stricat.
http://www.promotor.ro/......e-16444990

| danutu2001 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu fetita ti zic eu ca becurile in bord mai ales la astra h mu sunt pe culori diferite gen cate un bec. aberezi grav. Si nu stii despre ce vorbesti. Lasa pe cineva care stie. Nu mai vorbiti aiurea si l mai induci in eroare si pe baiatu asta

| Violleta2022 a răspuns (pentru danutu2001):

Daca as fi fetita, probabil ca as abera, dar uite ca-s femeia in toata firea si sofez de 30 de ani, masini noi si performante, deci stiu mai bine ca tine ce culori au martorii aia din bord si ce grad de risc au fiecare.
Nu mai raspunde la intrebari aici, ca masinutele de jucarii nu au culori in bordul lor si tu nu ai de unde stii asa ceva.
Ia o pauza pana mai cresti si inveti cum arata o masina la interrior.

| Începătorul988 a răspuns (pentru danutu2001):

Las-o, ea da doar raspunsuri proaste. A mai dat la o intrebare un raspuns
"Cel mai bun combustibil este acela care nu contine apa". Atat de incuta e.
Cat despre intrebarea ta, pune testerul si sterge-le. Ai facut testul de pedale?

| Începătorul988 a răspuns (pentru Violleta2022):

Sofezi o ***. Inca crezi ca in combustibil nu se pune apa. Du-te sa iti puna dunga pe permis!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Începătorul988):

Mai baitel, tu esti mult prea mic sa stii asa ceva!
Intreaba si tu soferii adevarati, nu copilasii care sofeaza masinute de jucarii.
Cat priveste sofatul meu, nu-mi du tu grija, ca nici nu erai nascut cand aveam eu masina. Pe aici pe unde sunt, masina este o necesitate si fara ea nu poti merge la servici sau oriunde ai nevoie.
Aparent esti un sofer foarte prost, daca ti-au suspendat permisuld e conducere, fiind accident din vina ta. Pacat ca a pus viata celor dragi in pericol, si sufera toata loumea.
Sper sa ramai pieton pe viata, ca sa nu mai pui viata altora in pericol, la cat de inconstient sofezi si gandesti.

| xerxes1 a răspuns:

Poate fi de la un senzor de la roata pana la unitatea ABS.
Poti sa mergi cu masina linistit si s-o lasi pe AnaMaria50 sa abereze in continuare, dar sa stiica nu-ti functioneaza ABS-ul sa fii mai prudent.