| TanaseȘtefan a întrebat:

Salut, am un opel cu airbagul de la pasager sarit, l-am lipit eu dar e urat si am gasit o bucata mare de piele(artificiala) pe net cu dublu adeziv(e f subtire) si ma gandeam daca e bine sa o pun pe tot bordul masinii. Dupa un an se coace adezivul ala si pielea si se face urat? La itp zice ceva ca am pus un strat de ceva(pielea) peste airbag? Ma gandesc ca nu o sa imi dea itp-ul ca vai, nu mai sare bine airbagul in pasager. M-am gandit si sa il schimb dar din cate stiu cele nelovite sunt 500+ lei si cele lovite si refacute sunt vreo 150-250 lei.

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Parerea mea schimba airbagul mai bine, dar din cate stiu cand un airbag sare ai nevoie de schimbat airbagul propriu-zis, calculatorul acela airbag si bordul, zic bine?

| TanaseȘtefan explică (pentru Simpatic):

Pai airbagul l am schimbat dar plansa e crapata ca a sarit airbagullaughing))

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

N-am idee ce piele ai gasit, bulelile astea se pot face usor cu autocolant ce imita fibra de carbon. Aia rezista destul de mult in soare.
La ITP teoretic vei fi respins oricum, pentru ca lipsa airbag inseamna bec aprins, sistem in avarie. Iar cu sistemele de siguranta in avarie nu prea ai dreptul sa circuli.
Poti ramane fara certificat daca te opreste vreun control tehnic.

| TanaseȘtefan explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am airbagul, merg cu masina asa de 3 ani dar e urata plansa asa crapata.

| Simpatic a răspuns (pentru TanaseȘtefan):

Pai cat costa la dezmembrari o plansa bord?
Si numai faci tiganie, o sa fie ca nouwinking

Răspuns utilizator avertizat
| CarmenCraciun a răspuns:

Masina de sarac.

| TanaseȘtefan explică (pentru CarmenCraciun):

O lipesc si eu cu scuipat